Нема на залиха

Мотор на педали – Pilsan

3,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Мотор на педали – Pilsan

За возраст од 3+ години
Макс. Капацитет: 35 кг
Стилски изглед и ергономски дизајн
Не содржи канцерогени супстанции, погодни за здравјето на децата.