Нема на залиха

Mрежа за корито бела – Baby jem

430.00ден

Нема на залиха

Опис

• Благодарение на страничните закачалки мрежата се прикачува на коритото и бебето можете да го бањате лесно и удобно без да ви треба нечија помош.Наменета е за бебиња од самото раѓање до 6 месеци.
• Димензии на производот: 37 x 70cm.
• Димензии на пакувањето: 12 x 17 x 5cm.