На залиха во главен магацин

Торба За Мајка Cool Grey – Chicco

4,590.00ден

Опис

Класична и многу голема торба која може да се носи и на рамо и во рака.
Димензии: 44 x 31 x 20cm. Тежина: 0.599kg.