На залиха во главен магацин

Ножички Со Капаче Сини – Chicco

340.00ден

SKU: 059122000 Категории: ,

Опис

Ножички со футрола
Овие беби ножички се направени од некородирачки челик, аоблени се на врвовите, па со самото тоа овозможува комплетна сигурност во текот на користењето. Имаат хигиенско капаче кое се користи кога не ножичките не се употребуваат.

Може да ви се допаѓа и…