Нема на залиха

Обиколница (12 Делови) – Waytoplay

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Содржи 12 делови за поставување на убав флексибилен пат со должина од 170 см.
8 кривини, 2 прави, 1 крстопат и 1 кружен тек.
Деловите се отпечатени од двете страни, со различни обележувања на патот, со што се создаваат многу можности за комбинирање.
Материјалот е со висок квалитет, безбеден за децата, цврст и нераскинлив, но сепак еластичен. Поради тоа, не постојат пречки за поставување на патот и може да се постави на речиси секоја површина … во затворени простории и надвор! Деловите може да се исчистат со средство за миење садови и топла вода и лесно се складираат и чуваат.

Препорачна возраст: 3 години и понатаму