На попуст!
Нема на залиха

Оградица Lene Green Turquoise – Lionelo

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Одлични услови за забава
Оградицата Лене е опремена со мека и флексибилна основа која позитивно влијае на стабилизирање на положбата на детето и ефикасно ги апсорбира потенцијалните падови. Компактниот систем за преклопување Ви овозможува лесно транспортирање на производот. Оградицата е погодна за деца чија тежина не надминува 15 кг.

Лесни и шарени ѕидови
Транспарентните ѕидови на Лене Ви овозможуваат да го надгледувате Вашето дете и гарантира ефикасна циркулација на воздухот.

Безбедна забава
Играчката е опремена со систем LockGuard кој спречува само-преклопување. Внатрешната верификација во повеќе фази и тестовите во независната лабораторија за сертифицирање ја потврдуваат високата безбедност на производот. Оградицата ги исполнува барањата на европскиот стандард – EN 12227.

Тркала со блокирање
Оградицата доаѓа со 2 тркала за непречено движење по подот.

Спецификација
Опции
Преклопен, страничен излез
Наменета
0-36 месеци
Максимална тежина на детето
15 кг
Тежина на производот
9,5 кг
Градба
Метал, пластика
Материјал
100% 210D полиестер

Вие исто така би сакале…