На попуст!
Нема на залиха

Оградица Lene Navy Blue – Lionelo

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Одлични услови за забава
Оградицата Лене е опремена со мека и флексибилна основа која позитивно влијае на стабилизирање на положбата на детето и ефикасно ги апсорбира потенцијалните падови. Компактниот систем за преклопување ви овозможува лесно транспортирање на производот. Оградицата е погодна за деца чија тежина не надминува 15 кг.

Лесни и шарени ѕидови
Транспарентните и воздушни ѕидови на Лене ви овозможуваат да го надгледувате Вашето дете и да гарантирате ефикасна циркулација на воздухот. Страните на производот се украсени со шарени отпечатоци кои ја поттикнуваат имагинацијата на детето и го поттикнуваат да игра.

Безбедна забава
Играчката е опремена со систем LockGuard кој спречува само-преклопување. Внатрешната верификација во повеќе фази и тестовите во независната лабораторија за сертифицирање ја потврдуваат високата безбедност на производот. Игралиштето ги исполнува барањата на европскиот стандард – EN 12227.

Тркала со блокирање
Оградицата доаѓа со 2 тркала за непречено движење по подот. За да го обезбедите детето од неконтролирано движење додека игра, може да се активира цврстата брава на тркалата.

Спецификација
Опции
Преклопен, страничен излез
Наменета
0-36 месеци
Тежина на производот
9,5 кг
Градба
Метал, пластика
Материјал
100% 210D полиестер