Нема на залиха

Оградица Тегет – Happy Game

3,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа оградица н апреклопување обезбедува часови забава на вашите деца.
Лесна за монтажа, цврста конструкција со страничен излез за лесен пристап.
Соодветно за деца над 6 месеци.
Димензии: 123cm x 123cm x 65cm (со кош: 105cm)