Нема на залиха

Овлажнувач на воздух Hot Humi Essence Chicco

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Правилно навлажнета животна средина помага да се задржи природната заштитна функција на носната мукоза и респираторниот тракт, како и обезбедување на најдобри можни услови за добросостојба на децата.
Произведува здрава пареа без бактерии, идеален е за мали соби каде има деца. Резервоарот обезбедува работа од околу 7,5 часа, за континуирана употреба во текот на ноќта. Практичен контејнер за распространување на ароматични масла. Автоматско исклучување откако ќе се потроши водата во резервоарот.