Нема на залиха

Пишувај и читај HEADU

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Децата ги поврзуваат буквите, зборовите и сликите со комплетирање на богата и шарена азбука. Покрај тоа, користејќи го методот за следење, тој / таа учи да ги пишува зборовите со мали и големи букви. Благодарение на волшебното фломастерче, тој / таа може да брише и да го подобри  пишувањето.

Возраст: 3-6
Материјал: Картон