Нема на залиха

Подлога со играчки Turtle – Cangaroo

2,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Активна гимнастика морска желка
Наменето за деца од 0+
3 позиции за игра – во легната положба, во седечка положба и игра во базен за која се вклучени 30 топки.
Неколку меки висечки и звучни играчки.
Со оддел за складирање топки и странични мрежи што го опкружуваат бебето при користење на функцијата „базен за играње“.
Активната гимнастика го стимулира развојот на детската интелигенција, подвижноста на рацете и нозете, препознавање на различни форми и бои.