Нема на залиха

Подлога за Игра Dino – Chipolino

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Шарена, привлекувајќи го вниманието на детето;
Исклучително мека и удобна за бебето;
Лак со забавни играчки во различни форми;
Обезбедува забава за бебето;
Изработени од 100% безбедни материјали;
Го стимулира моторниот развој на детето.
Димензии: 80 x 63 x 45 cm.