Нема на залиха

Постелнина Париз розе – Три Другара

4,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Полнета постелнина со оградица за бебе
Изработена од 100 % памук
Полнеж од 350 gr/m2 100% PES
Содржи оградица за трите страни на креветчето
Полнетатат прекривка е со 200gr/m2 100% PES
Навлака за истата прекривка со полнеж
Перниче за спиење полнето со 150 gr/m2
Украсно перниче
Долен чаршав со ластик
Постелнината е со вез на прекривката и оградицата
Одговара за креветчиња со внатрешна димензија 120?60 cm
изработена од мек,пријатен памук со висок квалитет, прилагоден за потребите на бебињата.