Нема на залиха

Престилка и капа за готвачи – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Убаво дизајнирани престилка и капа, коишто се неопходни за сите големи готвачи.

Димензии:
Престилката: 45 x 75 cm. Капата: 27 x 20 cm.
Материјал: Памук
Возраст: 3-8г