Нема на залиха

Прогресивна сложувалка 8 (2-5 г.) – Headu

650.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавувајте се со овие сложувалки со прогресивна тежина и препознајте ги животните на фармата. Сложувалките се изработени со големи парчиња погодни за најмалите.

Содржи 8 сложувалки со големи парчиња (2, 3, 4 и 5 парчиња)