Нема на залиха

Прогресивна сложувалка – Фарма – Headu

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете.

Седум големи прогресивни (2-4-5-6-8-9-12 парчиња) сложувалки со животни од фармата што треба да се сложат од најголемата до најмалата. Играта содржи големи парчиња кои се цврсти и безбедни. Соодветна е за возраст од 2-5 години, а ќе поттикне логично размислување и математичко логичка интелигенција. Производот е комплетно еколошки, а парчињата се големи и дебели.

Серијата ecoplay е целосно произведена од рециклирана хартија и воопшто не содржи пластика.

Произведено во Италија.

Димензии на кутија: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm
Возраст: 2-5
Материјал: Картон