Нема на залиха

Проодувалка Fiat 500 Бела – Chipolino

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 12 месеци и повеќе, со тежина до 20 кг .;
Оваа играчка го стимулира развојот на моторните вештини и координацијата на детето;
Воланот лесно се придвижува и детето може да прави лесни маневри;
Удобно седиште;
Голем, удобен потпирач за грб;
Складиште за багаж под седиштето;
Забавни песни на воланот – потребни му се 2 батерии со големина AA/1,5V (не се вклучени);
Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

L 60 cm/ W 27 cm