Нема на залиха

Проодувалка – Pilsan

2,100.00ден

Нема на залиха

Опис

Возраст од 9+ месеци
– Помогнете им на децата да ги идентификуваат боите
– Ги забавува првите чекори на дечињата со повеќекратна разузнавачка карактеристика со игра за откривање новости
– 10 различни геометриски форми
– Музичка кутија
– Со 4 големи тркала, што го одржува детето во рамнотежа
– Поддржува вештина за рака на бебињата, развој на допир и развој на мускулатура
– Стилски изглед и ергономски дизајн
– Не содржи канцерогени супстанции, погодни за здравјето на децата