Нема на залиха

Проодувалка – Тополино

1,650.00ден

Нема на залиха

Опис

• Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. Задните тркалца се силиконски. На самата проодувалка има повеќе играчки за дополнителна забава на вашето дете.
• Производот користи 2×1.5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот : 34x45x42 cm.
• Димензиина пакувањето : 54x38x10 cm.