На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор Convertme Swing 2 seat Raylan до 9кг – Bright Starts

6,360.00ден

Нема на залиха

Опис

Вашето новороденче може да се лула или да ужива во удобноста со ConvertMe Swing-2-Seat Ingenuity со што добивате неколку минути замена во денот.
Кога Вашето новороденче сака да се ниша, може да го вклучите автоматското лулање што ќе го смири.
Претворете го во неподвижно вибрирачко седиште со нашиот безбеден систем EasyLock.
Овој релаксатор за бебиња може лесно да го транспортирате затоа што лесно се склопува.
Занимавајте го Вашето малечко со 12 мелодии и 4 звуци на природата, или дозволете му да се забавува со висечката играчка.
Плишното седиште може лесно да се отстрани за да се испере.
Каде и да треба да одите, овој компактен релаксатор е подготвен.
Се користи за возраст од 0 до 9 месеци.
Батерии: 4 x D, 1 x C (не се вклучени)