На попуст!
На залиха во главен магацин

Релаксатор Jungle Jumble – Bright Starts

1,450.00ден

Опис

Дизајнот на лежиштето на релаксаторот обезбедува поддршка и удобност за бебето.
Движењето на релаксаторот го забавува бебето.
Лесен во тежина и едноставен за транспорт.
3 точки на отпор и нелизгачки материјали во делот кај ножињата за максимална безбедност.
Лесен за склопување – не се потребни алати!

Забавата е на прво место! Релаксаторот JUNGLE JUMBLE од BRIGHT STARTS е едноставно симпатичен, дизајниран со светли бои и забавно движење за да го смирува бебето! Длабокото лежиште обезбедува поддршка и удобност за Вашето малечко. Лесен во тежина, го олеснува преместувањето на релаксаторот во домот. 3 точки на отпор и нелизгачки материјали во делот на ножињата за максимална безбедност на бебето и мирна глава за мама. Дали спомнавме, не се потребни алати за монтажа ?! Бебето ќе биде одушевено за многу кратко време.

До 9 килограми.