Нема на залиха

Санка Snow White – Moni

1,240.00ден

Нема на залиха

SKU: 066DRV02 Категории ,

Опис

Детска санка со метална конструкција и дрвено седиште;
Не се препорачува спуштање по стрмни терени;
Да не се остава блиску до извор на топлина.