На попуст!
Нема на залиха

Седиште Bold 9-36кг Deep Sea – Joie

11,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Продолжено користење на ременот со 5 точки до 25 кг
3 удобни позиции за седење
Заштитата од страничен удар обезбедува дополнителна сигурност за главата, телото и колковите
Панелите Guard Surround Safety™ обезбедуваат дополнителна заштита од страничен удар и се преклопуваат во седиштето кога не се користат
Со една рака, потпирачот за глава прилагодлив во висина од 11 позиции
Grow Together™ потпирачот за глава и системот за прицврстување се прилагодуваат истовремено и не бараат повторно прилагодување на ременот
Со едно повлекување лесно се затегнува ременот од 5 точки
Отстранлива потпора за тело за помали деца
Појасот со 5 точки се скалдира во седиштето кога се користи како седиште за група 2/3
Вентилација на страните на седиштето
Отстранлив држач за чаши се прицврстува на двете страни на детското седиште