Нема на залиха

Седиште Bold 9-36кг Isosafe Ember Joie

13,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Група 1/2/3
Поставување на седиштето во правец на движењето на колата од 9-36 кг (приближно од 9 месеци до 12 години)
Isofix компатабилен
Лесен за инсталирање, комплетиран со странична заштита, удобно седиште кое обезбедува безбеден транспорт на Вашето малечко при семејните излети.
Овозможува сместување на малечкото од 9 кг па се до 25 кг користејќи 5- точки на поврзување, ова седиште може да се конвертира во бустер столче кое се користи од 25 кг – 36 кг за подолготрајна безбедност и го следи растот на детето.

Крактеристики:

9 позиции на ISOSAFE конектори, врв за врзување на каишот за поголема безбедност и лесна инсталација.
Guard Surround Safety™ панели обезбедуваат странична заштита го заштитува и детето од главата до колковите.
Држач за чаша поставен странично на седиштето.
Растете заедно со системот за извлекување на потпирачот за глава и прицврстување.
Странична вентилација.