Нема на залиха

Седиште Oasys 0m+ Stylego Elegance – Chicco

9,890.00ден

Нема на залиха

SKU: 795809607 Категорија

Опис

Карактеристики на седиштето за автомобил Oasys 0+:
Oasys 0+ според ECE R44/04 е одобрено за превоз на деца во автомобил од раѓање до 13 кг тежина.
Се одликува со лесно прикачување на конструкцијата од количката, прилагодливи појаси и потпирачи за главата, а во исто време го следи растот на детето.
Безбедноста е максимална и се должи на зголемената странична заштита.
Прицврстување во автомобилот во спротивен правец, со или без базата.
Вклучена база за во автомобил.