Нема на залиха

Седиште за велосипед Beige – Elibas

3,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 10261 Категорија

Опис

Детско седиште за велосипед ELIBAS BEIGE
Детското седиште ELIBAS BEIGE е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години,
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40 милиметри, преку пластичен
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое
го спречува потењето на вашето дете во топлите денови