Нема на залиха

Сензорни коцки – Galt

1,070.00ден

Нема на залиха

SKU: 5011979590718 Категорија

Опис

6 меки коцки од ткаенина исполнета со сунѓер, со различни текстури за сензорна игра и страни што се спојуваат со леплива лента, за да ги држат коцките на различни начини. На две коцки има ѕвонче и огледало за самооткривање. Бебето ќе сака да ги истражува различните текстури на текстилите и можностите за комбинирање на коцките, додека гради и ги спојува една со друга.

Спакувани во патна торба за повеќекратна употреба.

Може да се перат во машина.

Оваа играчка е соодветна за деца на возраст од 6 месеци и понатаму.

Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.