Купи!
На залиха во главен магацин

Играчка Kенгур Hop-A-Roo – Vtech

5,790.00ден

Опис

Овој симпатичен кенгур скока низ подот и го охрабрува вашето малечко да се движи со него.
Вклучува 3 забавни песни и 10 мелодии.
Опис
Kangaroo VTech Hop-a-Roo е забавна и интерактивна играчка за учење!
Овој симпатичен кенгур скока низ подот и го охрабрува вашето малечко да се движи со него.
Симпатичните фрази, копчето за бакнување и торбичката го учат вашето малечко на нежност.
Можноста за вадење- ставање ви овозможува да го пренесете симпатичниот Џо до својата мајка.
Песните го охрабруваат Вашето малечко да започне со играта.
Постојат 2 копчиња на шепите на кенгурот кои стартуваат забавни ефекти, броеви, фрази и звуци.
Вклучува 3 песни и 10 мелодии.
1 до 4 години