Нема на залиха

Сет калапи – животни – Dede

260.00ден

Нема на залиха

Опис

Сетот се состои од 19 пластични парчиња. Едукативни материјали што им помагаат на децата во развојот на интелигенцијата. Малите со радост ќе ги направат формите што ги сакаат. Корисно за развојот на имагинацијата на вашето дете.
Возраст: 3+