Нема на залиха

Сет Л.О.Л. автобус – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Опис

• Уште една во низата колекции на Л.О.Л. изненадувањата. Автобус слаткарница.
• Автобусот се отвара, има елементи и додатоци за слаткарница и за двор.
• Во сетот има 3 Л.О.Л куклички.
• Димензии на производот: 20 x 15 x 5 cm.
• Димензии на пакувањето: 30 x 40 x 6 cm.