На залиха во главен магацин

Шише Пластично Natural Feeling 150мл Розе 0М+ Силикон – Chicco

520.00ден

Опис

Шише кое го поттикнува инстиктивниот начин на цицање кај бебињата.
Зошто ова шише да биде Ваш избор:
Идеално за новороденчиња – веднаш прифатено од страна на бебињата
Револуционерна формула – цуцла под агол создадена за првиот оброк на бебето во идеална позиција како што би било при првото доење
Идеално за мешано хранење – транзиција од доење на хранење со шише и обратно.
NATURALFEELING – уникатна цуцла под агол, овозможува удобна и природна позиција при хранење на бебето. Цуцлата во форма на града ја олеснува транзицијата од мајчина града на шише и обратно.
Пластично шише од 150ml – наменето од 0+ месеци со регулиран, бавен проток.

Може да ви се допаѓа и…