На залиха во главен магацин

Слонче клацкалка

2,210.00ден

Опис

– За возраст од 3 години
– Максимален капацитет до 35 кг.
– Отстранлива база
– Може да се користи со лулка
– Патентиран систем за заклучување
– Елегантен изглед и ергономски дизајн
– Суровина без канцерогени погодни за здравјето на децата

Може да ви се допаѓа и…