Нема на залиха

Сложувалка 8+1 – ДИНОСАУРУСИ – HEADU

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Стекнување на знаење за диносаурусите ● Развој на вештината на рацете

Од едната страна, тие можат да состават 8 сложувалки од по 4 делчиња со забавно илустрирани диносауруси, а од другата страна голема сложувалка со сцена од праисторијата.

● 8 сложувалки со 4 двострани парчиња. Големината на целата сложувалка со праисториската сцена  60 x 30 cm

Произведено во Италија

Димензии: 6,1 x 18,8 x 18,8 cm
Материјал: Картон
Едукативни придобивки: Откријте го светот околу нас • Дознајте сè за диносаурусите • Развијте рачни вештини