На залиха во главен магацин

Сложувалка – блокови 2 во 1 Polar B – Viga

890.00ден

Опис

Комплетот со сложувалки содржи 9 комплети, од кои секој сет може да се користи за создавање различно животно (вклучувајќи зебра, лисица, мечка, носорог, еж, верверица, лав, крокодил и слон). Секој сет се состои од 2 елементи. Дополнително, загатките ќе ви помогнат да научите форми, бои и животни.

Целиот сет се состои од 19 елементи.

Составувањето загатки совршено ја тренира меморијата, развива рачни вештини, ја зајакнува самодовербата и го стимулира детето да го истражува светот.

Целата сложувалка  е изработена од буково дрво и обоена со нетоксични бои во живописни бои, кои ќе го привлечат погледот и ќе поттикнат да си играат, а притоа даваат многу забава.

Наш приоритет е безбедноста на децата и највисокиот квалитет на играчките, затоа се грижиме боите што се користат   да не се токсични и да ги задоволуваат безбедносните стандарди (EN71 и ASTM).

Играчка наменета за деца над 18 месеци.

Димензии на производот:

L: 198mm x Ш: 198mm x H: 25mm

Големина на пакувањето:

L: 205mm x Ш: 207mm x H: 32mm