Нема на залиха

Сложувалка и лепенки – Фантастичен свет – Headu

650.00ден

Нема на залиха

Опис

Составете ја оваа долга сложувалка и комплетирајте ја со повеќе од 100 лепенки.

Составете ја оваа долга сложувалка и комплетирајте ја со повеќе од 100 лепенки коишто можат повторно да се користат. Отако ќе ја составите сложувалката, погледнете ги внимателно облиците каде што недостасува слика, пронајдете ја потребната лепенка и залепете ја на вистинското место.

Содржина: 1 сложувалка од 48 делчиња и повеќе од 100 лепенки.

Димензии на сложувалка: 91 cm
Димензии на кутија: 25,3 x 18,8 x 5,5 cm
Материјал: Картон
Возраст: 3-6
Едукативни придобивки: Откривање на надворешниот свет, развој на фините моторички вештини, препознавање на форми, визуелна перцепција