Нема на залиха

Сортер Со Активности Замок – Bkids

1,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавно, едноставно и интересно за родителите и децата.
Едукативна играчка која ги стимулира сетилата и помага во развојот на моторните вештини.
Им помага на децата во препознавање на формите.

Ние се грижиме за среќата и доброто на децата, затоа сигурноста и довербата ни се најважни.
Димензии: 28.4Х20Х20
Наменето за 12м+