Нема на залиха

Сортирач за форми – Goki

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Сортирач за форми во вид на убава дрвена кутија, во којашто треба да се вметнат десетте различни форми. Ги подобрува моторичките вештини и распознавањето на формите и боите.
Материјал: Дрво
Возраст: 1+
Димензии: 16 x 16 x 10 cm