Нема на залиха

Стаза – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Опис

• Вистинското решение за забава во кругот на целото друштво!
• Стаза со робот и различни додатоци кои овозможуваат развивање на фантазијата и многу разновидни игри.
• Димензии на производот : 86x18x18cm.
• Димензии на пакувањето : 41x29x9 cm.