На залиха во главен магацин

Столче За Хранење Prima 3 in 1 Сива – Kikka Boo

13,490.00ден

Опис

Релаксатор
• Наменето за бебиња од 6 месеци до 9 kg.
• Целосно безвучен режим кој ќе овозможи лесно и удобно заспивање.
• Прилагодлив наслон во 5 позиции.
• 4 позиции за наслонот за ноџињата.
• Пречка со играчки која може да се прилагодува или пак извади.
• 5 брзини на лулање.
• Сензор за да започне лулање кога детето ќе плаче.
• 9 мелодии, 5 со звуци од природата.
• Контрола на јачината на звукот.
• Подесување на лулањето во временски интервали на 15, 30 и 60 минути.
• 2 тркала за лесно движење.

Хранилка
• Наменет за деца до 36 месеци.
• 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака.
• 4 позиции за наслонот за ноџињата.
• Горната табла се отстранува лесно без да мора да се отстрани и долната и лесно се мие.
• 2 тркала за лесно движење.

Бустер
• Наменето за деца од 6 до 36 месеци
• Бустерот се употребува на столица за возрасни која треба да биде најмалку 20mm од основата на бустерот.
• Минималната висина на потпирачот на столчето за возрасни треба да биде 100mm поголема од висината на бустерот.
• Бустерот се поставува лесно на повеќето кујнски столици.

Може да ви се допаѓа и…