Нема на залиха

Столче за хранење – Rotto Chipolino

6,880.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии на столчето во распространета позиција:
L 50 cm / W 50 cm / H 67-92 cm

Димензии на седиштето: L 65 cm / W 24-44 см

Избор на повеќе бои – Погледнете ги сликите

Столчето е погодно за деца кои можат да седат сами со тежина до 15 кг;
Столчето има 3 начини на употреба – како столчето за јадење, како столчето за кревање и како мало столче;
Може да се користи како мала столица по отстранувањето на дел од дрвените нозе;
Може да се користи како столче за кревање, кој е инсталиран на стол за возрасни;
Погоден и лесен начин за прицврстување на столот на возрасната столица со ремени;
Седиштето на столчето ротира 360 степени и може да се заклучи на 5 позиции;
Удобно седиште изработено од висококвалитетна еко кожа – лесно се чисти;
Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
Прилагодлива табла за хранење напред и назад;
Двојна табла за хранење – горната табла може да се отстрани и исчисти;
Долниот дел од таблата има осигурувач;
Удобен потпирач за нозете на две нивоа;
Стапалата имаат анти-лизгачки слој во обете страни на користење;
Произведено е во согласност со барањата на европските стандарди EN14988 и EN 16120.