На залиха во главен магацин

Светилка за велосипед LED Neon Green – Globber

330.00ден

SKU: 522-106 Категории , ,

Опис

• Скутер LED светло со 2 режими – вклучено светло и блиц.
• Траење на батеријата до 50 часа и покривање од 100 метри.
• Силиконски дизајн на светлото со клип за лесно прицврстување на скутери.
* Животниот век на батеријата варира во зависност од употребата.