Нема на залиха

Светлечка стаза

990.00ден

Нема на залиха

Опис

• Лесно склопување на омилената играчка со која децата повеќечасовно ќе се забавуваат.
• Светлечка стаза примамлива за секо дете, составена од 166 парчиња.
• Користи 2×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 56×85 cm.
• Димензии на пакувањето: 28x37x7 cm.