На залиха во главен магацин

Табла Хипо – Розе

1,190.00ден

Опис

За возраст од  36 + месеци
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Димензии на производот: W: 46 L: 52 H: 100 Cm