Нема на залиха

Табла за цртање – Ever Earth

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа двострана табла за цртање на којашто може да се црта со креда и маркер на водена база, им овозможува на децата да го искажат својот гениј и талент.

– Не содржи креда

Димензија: 30x25cm

Матријал: дрво

Соодветно за возраст од 3 години