Нема на залиха

Термометар Digital Pediatric – Chicco

395.00ден

Нема на залиха

Опис

Дигитален педиатриски термометар ултра мал. Дигитален термометар кој одговара за ректално, орално и мерење на температура под пазуви (ректлано/орално отчитува за 1,5 мин. Под пазуви за 2 мин.) Акустичен сигнал индицира дека мерењето е завршено. Ја зачувува последната мерена температура и се исклучува автоматски.