Нема на залиха

Тесто за моделирање, 4 парчиња – Dede

170.00ден

Нема на залиха

Опис

Едукативното тесто што ќе им помогне на малите да ги развијат своите рачни вештини и имагинација. Со тесто Art Craft Play, децата ќе можат да дизајнираат забавни форми и да си играат со своите пријатели.
Возраст: 3+