Нема на залиха

Тираносаурус рекс – Papo

1,680.00ден

Нема на залиха

SKU: 3465000550011 Категорија

Опис

Фигурите на Papo се извор на забава и ја стимулираат детската фантазија, што е важно за време на нивниот раст. Овие едукативни играчки се моделирани со голема посветеност кон деталите, насликани се рачно и изработени од материјали со врвен квалитет. Низ игрњето со овие фигурини, децата стекнуваат свесност за богатството и убавината на различноста во природата и на важноста на нејзината заштита.

 

Безбедност на децата

Papo ја стекна довербата на родителите поради исклучително високиот квалитет на производите. Сите нивни играчки се изработуваат во строга согласност со меѓународните правила за безбедност и се тестираат од одобрени независни лаборатории. Безбедноста е врвен приоритет за Papo и овој фактор е земен предвид уште од првите фази на креирањето на фигурите.

 16.80 cm x 12.30 cm x 16.40 cm

Возраст: 3+