Нема на залиха

Торба За Мајка Nio I – Mutsy

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Идеалнa за бебешките работи, со опција за продолжување (со помош на патентите), вклучена подлога за пресоблекување.
Има посебни прегради за шишиња, пелени и храна, прилагодлива рачка за носење.