На попуст!
Нема на залиха

Трамболина со скалички 8ft (244 cm)

9,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Трамболина со скалички 8ft (244 cm)

Производот е погоден за сите дечиња што сакаат да се забавуваат и спортуваат.
Со скокањето се подобрува функцијата на белите дробови, расположението и општата физичка состојба.
Трамболината има дијаметар од 244 цм 8 ft, висина од површината до основата за скокање – 55 цм и висина на мрежата – 150 цм.
Комплетот вклучува заштитна мрежа и скала.
Цевките се поцинкувани и изработени од не’рѓосувачки челик.
Максимално оптоварување: 50 кг.
Федери: 42 парчиња. Поцинкуван челик.
Ногалки: 3 парчиња. Поцинкуван челик.