Нема на залиха

Тркачка Патека – Hape

3,790.00ден

Нема на залиха

Опис

РЕАЛИСТИЧНА ТРКАЧКА ПАТЕКА: Сетот вклучува детална зграда, два тркачки автомобили, воз со два вагони, две фигурини, осум закривени и пет прави делови за патеката, три алатки за одржување, две знамиња, скали и пет шини.

ЦЕЛОСНО ИСКУСТВО: Оваа тркачка патека е одлична за поттикнување на креативноста и стимулирање на фантазијата, нудејќи многу можности за раскажување приказни.

РАЗВОЈ НА ВЕШТИНИ: Помогнете му на вашето дете да ги развие социјалните и моторичките вештини, додека ужива во играњето со оваа прекрасна патека за трки.

ИГРАЈТЕ ИНДИВИДУАЛНО ИЛИ КОМБАНИРАЈТЕ: Може да се конструира како што е прикажано на фотографиите, но и да се комбинира со други сетови со возови и шини.

БЕЗБЕДНА ИГРА: Издржлива и безбедна за децата, оваа играчка е направена од дрво и од еколошка растителна пластика, изработена од шеќерна трска.

Димензии на производот: 64 x 12 x 60 cm

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

Внимание! Содржи ситни делови. Не е соодветно за деца помали од 3 години. Се препорачува првото составување да го направи возрасен, за да ја провери исправноста на играчката. Оваа играчка ги задоволува стандардите за безбедност на ЕУ (EN74) и на САД (ASTMF963).